Форум - Мрежова Сигурност (сайта на курса)

Нова тема  |  Начало  |  Към тема  |  Търсене  |  Вход   По-нова тема  |  По-стара тема 
 Това не е истина
Автор: Вуйчо Ваньо (---.interbgc.com)
Дата:   25-01-05 02:11

Как може Васил да се откаже от преподаването?!! Тоя шебек толкова добре говореше (като не беше пиян, де) та направо по едно време му губех мисълта. Ама това нищо не значи ,защото и той не знаеше точно къде е. Както и да е , сега живота ми ще е неимоверно по-скучен. А за разбитите сърца на милионите студентки, пленени от сексапила на неговата коса просто не ми се говори...

Василе, ще ни липсваш! Обичаме те!
Василе , защо го направи!
Василе, ти имаше всичко.
Всичко ти купувахме, Васко,
от нищо не те лишихме...

Отговори на това съобщение

Re: Това не е истина
Автор: Васил Колев (---.unixsol.bg)
Дата:   25-01-05 02:25

ха.ха.ха. Ще си го окача това в рамка. Предполагам, ще ми помага да се разсмивам поне за няколко месеца напред. Само идеята, че донякъде ще тровя живота на хора като тебе, е достатъчна, за да не се откажа :)))))

Сериозно. Първия човек, който почна такъв курс като студент, едни идиоти му подпалиха вратата, и той не се отказа. Както се пее в една песен на същата група - Няма да се дам, няма да се дам, НЯМА!

(Жоро, не трий тоя постинг, да знаят следващите студенти какво ги очаква :) Така ще намалим тия (като автора) идващи с очаквания или някой да им налива в главата с фуния, или дето искат лесни кредити).

Автор: Вуйчо Ваньо (---.interbgc.com)
Дата:   25-01-05 02:37

Ама ние наистина те обичаме! Радваме се, че ще останеш. Благодарим за налятото с фуния (така се губи най-малко материал, ако не ти треперят ръцете от бутурач) Ако може, би ли си дал някакъв контакт да пием по кафе напр. , може и с коняче или уиски(с фъстъци и от време на време бедеми о-о) А аз между другото не съм алчен за кредити, не съм записал курса, а идвам заради тебе - кефиш ме ше ти клипна

Автор: Барабанения (---.interbgc.com)
Дата:   25-01-05 02:50

Абе хора, как може да сте толкова прости и неблагодарни. Как може да говорите такива неща за ManiaX-а. Направо съм отвратем от този форум!
Такива глупости се изписаха напоследък.

Автор: Колегата (---.interbgc.com)
Дата:   25-01-05 02:52

Евала, Барабани!!!

Автор: Ivan Genov (84.252.32.---)
Дата:   25-01-05 12:59

Iskam da se izkaja v podkrepa na Vasil Kolev, kursa Mrejova sigurnost i vuobste kursovete ot tozi rod (imam predvid vodeni ot studenti ili podobni).

Mislia 4e FMI opredeleno ste zagubi ako ne sa kursove kato Mrejova sigurnost, kursovete na Svetlin Nakov, Preslav i t.n. (znam 4e ima oste mnogo koito ne spomenavam no prosto niamam vreme da gi izbroiavam tuka). Tova e riaduk 6ans za vseki koito iska da ponau4i nesto po-suvremenno v tozi po4ti arhai4en fakultet.

A sto se otnasia do na4ina na prepodavane - nikoi ne moje da gi sudi - te ne sa pedagozi - az li4no smiatam 4e se spraviat dobre. Koito smiata 4e e lesno da se prepodava na 100 kriti4no nastroeni studenta - neka opita sam. Ako smee. Ako smiata 4e ste moje da otgovoria na vseki tupo ili ne tupo zadaden vupros.

A da ostavim i fakta 4e po-princip horata za znania plastat - a tuka tezi sa i bezplatni. Koito iska da nau4i nesto prosto triabva da doide na lekcii.

A ti Vui4o Vanio - kogato ti samia stane6 po-gradiven, togava ste zapo4ne6 da ceni6 truda na horata.

Автор: x (---.rootbg.evro.net)
Дата:   25-01-05 14:50

много много много е тъпо да се оплюва нечий труд. особено скрито и по форуми, а не директно и особено от облагодетелстваните. на мен ми харесват лекциите на васил/ не всичко винаги е на 100%, но човек не е машина , а и говоренето и обясняването пред дъска е доста различно от непринуден дискурс и е много по-лесно човек да се обърка/ и искам да му благодаря за интересния курс. както и на др лектори.

Автор: strina (---.interbgc.com)
Дата:   26-01-05 11:22

A be Vasko a dali e dobre da pishesh che ti se draifa ot kursovata rabota na niakoi , dobre che ne sam si chela recenziata za moiata

Автор: Георги Чорбаджийски (---.unixsol.bg)
Дата:   26-01-05 11:27

Щом така му е подействала. Да не сме пансион за девици да внимаваме да не нараним нечии чувства случайно. Като са писани глупости, значи са писани глупости. Не "може да е по-добре следващият път", а "сега е зле".

Дата:   26-01-05 11:34

shtom she si kazvame vsichko bez cenzuri da ne se draznite kato vi tegliat niakoi studenti po edna daaaaalga

Автор: Георги Чорбаджийски (---.unixsol.bg)
Дата:   26-01-05 11:43

Сетете се през къде ми е. Всеки има право на грешно мнение. Има само малка разлика между това, че аз се подписвам под него, за разлика от анонимковците. Пък и на всеки който ще ни тегли по една има сто човека, който са доволни и си мълчат, така че обратно към първото изречение.

Дата:   26-01-05 11:47

Ха, Жоро отговорил преди мене ... Аз лично нямам нищо против да ме псуват - но елате и ми го кажете в лицето, за да можем да си поговорим, вместо да ми се криете по форумите и да ми говорите глупости. Нито един от нас не е като ония преподаватели, дето намаляват оценки и се гаврят със студенти, само защото са ги наругали по някой въпрос.

Дата:   26-01-05 12:03

E , dobre , pone znam che ako niakoi ot vas mi kaje che mu se draifa ot men ili ot rabotite niama da imate nishto protiv noiakoia ot replikite mi.Zasega ne mi se e nalagalo da go pravia, no ako se naloji edva li she me pritesni da kaja kakvo mislia v liceto na niakoi.
DESI MITOVA, FN 43541

Дата:   26-01-05 12:18

Супер :) Ние също не оказваме рецензии, тва помага да се изчистят проблемите.

Автор: Strahil (---.fmi.uni-sofia.bg)
Дата:   26-01-05 12:27

Абе като нямате друга работа що се занимавате с глупости. Недоволни винаги ще има. Който има нещо против преподавателите да се замисли колко съвестно е учил, ще разбере как сам си е виновен. Колкото до Колев, какво да кажа... жалко, ако няма да преподаваш вече(но се радвам, че имах възможността и се възползвах от този курс, интересно беше).
П.С. ще може ли фмисти да идват на новия в ТУ

Дата:   26-01-05 12:31

Абе слуховете, че няма да преподавам, са силно преувеличени. Просто втория семестър има много малко неща, които аз обяснявам, и мисля да ги прехвърля на други хора, за да мога да се оправя с другите си занимания. Вероятно обаче пак ще се появявам и ще се занимавам с четене на курсови работи и т.н. :)

Автор: jani (---.interbgc.com)
Дата:   26-01-05 12:54

Страхил: "П.С. ще може ли фмисти да идват на новия в ТУ"?
За какъв курс става дума ?

Дата:   26-01-05 13:04

Може, съвсем отворен е, но ме съмнява да е интересен - става въпрос за linux за начинаещи. По някое време тия дни ще кача програмата, и ще може да я видите.

Автор: jani (---.interbgc.com)
Дата:   26-01-05 13:08

За някои от нас ще е интересен :)))

Автор: Strahil (---.fmi.uni-sofia.bg)
Дата:   26-01-05 13:33

Нека да не прозвучи като алчност за кредити, но ако може да се посещава, може ли да се запише като изборен?

Дата:   26-01-05 16:31

Не :) Първо, курса е в ТУ, и второ, няма оценки, изпитване и т.н.

Автор: Николай Недялков (---.is-bg.net)
Дата:   26-01-05 18:59

Курсът започва от А и Б. Изчакайте Васил да обяви датите.

И наистина критики към екипа са разрешени стига да са разумни и най-вече градивни. Никой няма да бъде санкциониран за мнението си, защото ако е искренно и прямо, то е най-полезно именно за нас.

Мисля, че ще съберем "бисери" от най-различни разработки и ще ги публикуваме, защото всеки един от вас трябва да е наясно какво критикува Васили или Жоро или който и да е от нас.

Hint:
Имали сме теми, които са пуснати през Bultrata(или друга програма за автоматизиран превод) от Англисйки(или Руски) на Бълграски и предадени без да се прочетат. - no comment

Автор: Петър Пенчев (---.online.bg)
Дата:   26-01-05 22:04

Имали сме и теми за свързаността на Интернет доставчиците в България, които са преписани дума по дума от компютърно издание в пресата - само че отпреди 4-5 години. Човекът, който го беше писал, изобщо не си беше направил труда да провери дали изброените фирми (дори най-големите) изобщо съществуват вече, да не говорим за новите, които ги бяха изместили...

Поздрави,
Петър

Автор: JumpMan (217.9.232.---)
Дата:   27-01-05 00:28

olele maiko i az si mislkeh da se zapi6a..... sq ve4e sum siguren tuk mi e mqstoto :)))))))

Kritika...
Автор: L.Toshev (---.prosoft.bg)
Дата:   30-01-05 10:35

Li4no az sum po4ti dovolen ot kursa.
E ima6e momenti v koito Vasil Kolev me kara6e da pobesenq ot qd ama
kakvo da se pravi tova mu prilqga.
Vasile ako obi4a6 korigirai si povedenieto sus studentite. Znaem 4e si velik no ne go pokazvai tolkova qvno.
I o6te kato predava6 ne6to go obqsnqvai po bavno za da e qsno.
Vinagi na nai-kliu4oviq moment ot obqsnenieto zaburzva6 do nerazbiraemost. ;))
Tova e ot men.
Ina4e be6e dosta polezno. I opredeleno predizvikahte interes.
A za tezi koito iskat da nau4at pove4e en.wikipedia.org
az ot tam sum se gotvil i sum dovolen. ;))
E ne znaq vsi4ko no pone 6te se opitam za v bude6te da go nau4a.

Автор: info (---.magibg.com)
Дата:   30-01-05 10:49

Здравейте!Не мога да ви разбера.Първо искам да каже че аз не съм посещавал тези курсове ако мога да ги нарека така защото нямам този шанс просто за което адски много съжалявам дори нямах и възможноста където се вика да имам честа да се запиша на такъв курс.Нито искам да правя четки на лекторите нито нищо, нито ги познавам нито съм посещавал тяхни лекции за което пак казвам дори нямах и шанса да ги посещавам.Достатъчно е че хората се занимават с вас наливат ви нещо в акъла и вие не го оценявате.Вярно може да има някой проблеми но седнете като големи хора и ги разяснете и готово на който не му е ясно може спокойно да пита и така.Поне аз така го разбирам.Аз ако бях щях да им бъда благодарен защото ме учат не неща които са просто ..... незнам какво да кажа.Искам да кажа нещо и на хората които са записани на този курс бъдете благодарни че има такива хора които се занимават с вас бъдете им благодарни че се занимават с вас вместо да ги ругаете и да не ги оценявате в крайна сметка никой не е длъжен да се занимава с вас можеше да търсите информация и да четете от вас.Това е от мен.Поздрави
Иван В.
В. Търново

П.С просто не мога да разбера как не оценявате жеста им че се занимават с вас .......

Автор: Николай (---.unixsol.bg)
Дата:   07-03-05 12:35

Аз ги посещавах, и бяха безкрайно интересни лекцийте и всичко, е, не можах на абсолютно всичко да отида, но и живота никога не е съвършен... Много ми харесаха хората които срещнах там, на много по-добро ниво ми се сториха от меи-то нещата, не заради друго ами защото в СУ по-голямата част от нещата ми станаха ясни, имаше много добри практически презентации на това как работят нещата. Пък и самите преподаватели гледаха да ги обясняват нещата максимално, и наистина никой неможе да бъде неблагодарен... Ако все пак има хора, които са попаднали на тоя курс попогрешка:"На който не му изнася да се изнася". Жалко, че не можах да отида на 2-ро контролно и да пиша проект... надявам се догодина да разполагам с малко повече време, за да ги направя и тези неща... :)

Автор: hilkasqn (84.21.208.---)
Дата:   16-04-05 21:08

eeeeeeeeeeee ti mnogo si se wyrzal pusni si malko ailqk

Автор: hilkasqn (84.21.208.---)
Дата:   16-04-05 21:09

stiga be hora zabavlqvajte se

Дървовиден изглед   По-нова тема  |  По-стара тема 

Искате да влезете в системата? Регистрирайте се тук 
 Вход за потребители
 Потребителско име:
 Парола:
 Автоматично влизане:

Забравена парола
Моля въведете Вашият email или потребителско име и Вашата нова парола ще бъде изпратена на email адреса, асоцииран с Вашия профил.

phorum.org